Program Reach-TVET 2024 suntik minat pelajar sekolah - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 28 Julai 2024 - Seramai 116 pelajar tingkatan lima Sekolah Sains Sultan Haji Ahmad Shah (SHAH) Pekan telah menyertai Program Reinforcing, Empowering & Assisting Career Hunter REACH-TVET selama tiga hari baru-baru ini.