Yayasan UMPSA dan TERATAI ziarah OKU dan generasi baharu orang asli - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
CAMERON HIGHLANDS, 27 Julai 2024 - Sukarelawan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Persatuan Amal Isteri Wakil-wakil Rakyat Negeri Pahang Darul Makmur (TERATAI) baru-baru ini menziarahi Orang Kelainan Upaya (OKU) dan generasi baharu di Pos Telanok Cameron Highland sempena program Kembara Prihatin@Pos Telanok.