Bera pilihan destinasi Kembara Promosi TVET UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
BERA, 28 Julai 2024 – Daerah Bera menjadi pilihan kali ini bagi destinasi Kembara Promosi TVET Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).