UMPSA majukan program pelancongan pendidikan - Mohd Rafi, Mamat (2024)
PEKAN: Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima kehadiran pelancong antarabangsa dari lapan negara menerusi program pelancongan pendidikan (edutourism), sejak enam tahun lalu.