Ziarah Prihatin UMPSA salur bantuan awal pendidikan kepada bakal pelajarnya - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 25 Julai 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) prihatin dalam menghulurkan bantuan kepada bakal pelajar asasi dan diploma yang akan melanjutkan pelajaran mereka ke UMPSA nanti.