UMPSA terima kunjungan dari Universitas Fort De Kock, Indonesia - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 23 Julai 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menerima kunjungan daripada Universitas Fort De Kock, Indonesia baru-baru ini di UMPSA Kampus Gambang.