Minggu Hitam dan Putih Mahasiswa UMPSA - Hadijah, Ahmad (UMPSA, 2024)
Hitam dan putih adalah sebahagian daripada warna-warna kehidupan. Ada yang mengaitkan dengan tragedi, kesedihan dan sejarah duka lara, namun warna ini mempunyai makna tersendiri mengikut konteks yang dibawa. Penguin yang kelihatan segak berkot, corak bergaris di badan kuda belang dan keperkasaan paus pembunuh saat ia sedang berburu memberi naratif bahawa warna hitam dan putih ini sofistikated, elegan dan misteri.