Manfaat Teknologi Pembangunan Industri CCUS dalam Negara - Herma Dina, Setiabudi; Abdul Halim, Abdul Razik; Nor Khonisah, Daud (UMPSA, 2024)
Malaysia berada pada kedudukan yang baik sebagai hab serantau untuk Pemerangkapan, Penggunaan dan Penyimpanan Karbon (CCUS) serta menyumbang kepada amalan mampan dalam sektor minyak dan gas.