Eksesais Tiger Strike uji keupayaan dan ketangkasan Pegawai Kadet PALAPES UMPSA - Mohd Azam, Muhammad Akhir (UMPSA, 2024)
LEPAR, 20 Julai 2024- Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang merupakan Komandan PALAPES UMPSA, Kepten (Kehormat) Profesor Dato’ Ts Dr. Yusserrie Zainuddin hadir bagi menyaksikan eksesais fasa serangan akhir bagi Pegawai kadet dan anggota dalam mempamerkan keberanian dan ketangkasan yang tinggi dalam latihan serangan yang dibantu dengan simulasi letupan dan tembakan.