Pakej Rahmah Prabayar Siswa beri manfaat buat pelajar UMPSA - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
PEKAN, 19 Julai 2024 - Pengumuman Kementerian Komunikasi baru-baru ini yang menawarkan Pakej Rahmah Prabayar Siswa pada harga tidak melebihi RM30 dengan permulaan data minimum sebanyak 30GB untuk tempoh sah laku selama 180 hari disambut baik pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).