Profesor Madya Dr. Nina Suhaity inovasikan probiotik untuk pertanian - Hafizatulazlin, Abdul Aziz; Safriza, Baharuddin (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 19 Julai 2024 - Penggunaan probiotik dalam sektor pertanian mempunyai potensi untuk mewujudkan amalan pertanian yang lebih mampan dan pengurangan penggunaan baja kimia sintetik bagi membantu memelihara kesuburan tanah dalam jangka masa panjang.