Pasangan kembar terima sumbangan komputer riba dan bantuan awal pendidikan UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 15 Julai 2024 - Pasangan kembar yang merupakan pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dari Sekolah Menengah Kebangsaan Pelabuhan, Nur Fatin Ariena Zaidi dan Nur Fatin Ariesa Zaidi tidak menyangka menerima kunjungan daripada Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bagi menyampaikan sumbangan komputer riba dan Bantuan Awal Pendidikan sebagai persediaan pendaftaran pelajar baharu UMPSA bagi program diploma pada 27 Julai 2024 nanti.