UMPSA perkukuh kerjasama industri-akademia dengan pelaksanaan WBL, lantik Profesor Adjung - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 15 Julai 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memperkukuhkan lagi hubungan kerjasama dengan 29 rakan industri menerusi pemeteraian memorandum perjanjian (MoA) dan memorandum persefahaman (MoU) baru-baru ini.