UMPSA terokai potensi dalam industri nanas - Sairul Zamri, Misrani (Kosmo, 2024)
Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerokai industri nanas melalui kerjasama dengan Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (LPNM) baru-baru ini.