Peluang emas untuk pelajar UMPSA: Yayasan Mohamed Noah komited bantu dengan Dermasiswa RM400,000 - Nor Azlina, Ahmad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 5 Julai 2024 – Yayasan Mohamed Noah telah memperkukuhkan komitmennya terhadap pembangunan pendidikan negara dengan menyumbangkan dermasiswa berjumlah RM400,000 kepada pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).