Pengurusan ekonomi tepat, diiktiraf agensi antarabangsa - Ahmad Ziad, Sulaiman (Utusan Malaysia, 2024)
Ada golongan tertentu yang mentafsirkan kekalahan calon Pakatan Harapan (PH), Dr. Joohari Ariffin di tangan calon Perikatan Nasional (PN), Abidin Ismail dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Sungai Bakap pada 6 Julai lalu sebagai petanda bahawa rakyat Malaysia menolak dasar-dasar ekonomi yang diperkenalkan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim.