Rundingan Pusat, negeri jalan terbaik tamat polemik hak perairan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
POLEMIK terhadap hak negeri pantai yang tertakluk kepada Akta Laut Wilayah (ALW) 2012 iaitu undang-undang membataskan hak negeri menerokai sumber dan hasil melalui sempadan maritim negeri sekadar tiga batu nautika dari garis air surut kembali menghangat.