Program Mobiliti Malaysia China Advanced TVET MyChat24 beri pengalaman berbeza kepada pelajar - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 2 Julai 2024 – Program Mobiliti Malaysia-China Advanced TVET (MyChat24) Fasa 3 telah berlangsung baru-baru ini di Liuzhou Railway Vocational Technical College (LRVTC), China selama sembilan hari.