UMPSA guna HCI untuk jadi kampus pintar - Mohd Zalani, Md Atan (Astro Awani, 2024)
PEKAN: Universiti Malaysia Pahang Sultan Abdullah (UMPSA) kini menjadi sebuah kampus pintar sepenuhnya apabila menyediakan platform digital untuk kegunaan pelajar, pensyarah, dan para penyelidiknya setelah mengadaptasi teknologi HCI.