UMPSA perkasa mobiliti pelajar ke arah TVET - Media, Mulia (Utusan Malaysia, 2024)
KUANTAN : Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terkehadapan dalam pelaksanaan program mobiliti yang mempunyai implikasi yang besar dalam meningkatkan Global Competency pelajar di samping memperkayakan pembelajaran pelajar dengan pengalaman luar negara.