UMPSA memperluas jaringan kerjasama ke negara matahari terbit - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
TSU MIE, JEPUN, 27 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengorak langkah baharu memperluas jaringan kerjasamanya ke negara matahari terbit dengan mengadakan majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Mie University, Jepun baru-baru ini.