12 staf UMPSA sertai Klinik Asas Peraturan dan Teknik Asas Golf Siri 2 - Mohd Farid, Md Ali (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 30 Jun 2024 – Seramai 12 orang peserta terdiri daripada pelajar dan staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai Klinik Asas Peraturan dan Teknik Asas Golf Siri 2 anjuran Pusat Sukan dan Kebudayaan UMPSA di Kelab Rekreasi Tentera Udara, Kuantan.