Saya akan rindu UMPSA - Zhaniya dan Danil - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 3 Julai 2024 – “Saya akan merindui UMPSA dan Malaysia”- demikian luahan Serikova Zhaniya, 24 pelajar program ijazah dual yang berasal dari Ridder City, Kazakhstan yang telah menamatkan pengajiannya selama setahun di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).