Yayasan UMPSA santuni komuniti di Bentong, umum RM200,000 Bantuan Awal Pendidikan dan Insentif Kecemerlangan - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
BENTONG, 29 Jun 2024 - Yayasan UMPSA menyampaikan sumbangan kepada sepuluh buah keluarga yang terdiri daripada ibu tunggal dan keluarga yang berkeperluan sekitar Bentong dalam usaha mendekati dan menyantuni komuniti setempat.