Agha Khilfi raih Anugerah Khas Mercu Sanjung Pemerkasaan Mahasiswa - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 20 Jun 2024 – Mantan Yang di-Pertua Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2022/2023, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Agha Khilfi Suarno dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik (FTKPM) diiktiraf ikon pemerkasaan mahasiswa dalam mengangkat agenda pemerkasaan di UMPSA.