44 guru bimbingan dan kaunseling sertai Program Profesor Turun Padang Kursus Penggunaan Teknologi Biofeedback - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Jun 2024 – Seramai 44 orang guru bimbingan dan kaunseling seluruh negeri Pahang telah menyertai Program Program Profesor Turun Padang Kursus Penggunaan Teknologi Biofeedback yang dikendalikan oleh Profesor Pusat Sains Kemanusiaan (PSK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Ts. Dr. Muhammad Nubli Abdul Wahab.