UMPSA meterai kerjasama dengan BEIBU Gulf University - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
QINZHOU CITY, CHINA, 4 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) jalin kerjasama dengan BEIBU Gulf University (BGU) yang terletak di Qinzhou City, China bagi memfokuskan kerjasama akademik, pertukaran staf dan pelajar, pembangunan penyelidikan serta program edutourism yang memanfaatkan kedua-dua buah universiti.