Profesor Madya Ts. Dr. Mohd Azrul Hisham cipta ErgoSmart Desk untuk cegah dan mininumkan masalah sakit belakang - Safriza, Baharuddin (UMPSA, 2024)
PEKAN, 3 Julai 2024 - Sakit belakang atau Lower Back Pain (LBP) adalah masalah biasa yang berlaku kepada kebanyakan individu terutamanya kepada mereka yang bekerja di pejabat.