Potensi Kerjasama Strategik bersama Fakultas Matematik Dan Ilmu Pengetahuan Alam, Universitas Indonesia, Indonesia - Mohd Shahril, Abu Hanifah (Faculty of Industrial Sciences and Technology, UMPSA, 2024)
Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah terus aktif dalam meneroka potensi kerjasama strategik bersama Fakultas Matematik dan Ilmu Pengetahuan Alam (FMIPA), Universitas Indonesia bagi kolaborasi akademik dan penyelidikan.