Lawatan Kerja Rasmi bagi Penawaran Program Ijazah Dual di Fakultas Kesehatan Masyarakat, Universitas Indonesia, Indonesia - Mohd Shahril, Abu Hanifah (Faculty of Industrial Sciences and Technology, UMPSA, 2024)
Delegasi dari Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang diketuai oleh Profesor Madya Dr. Aizi Nor Mazila Ramli (Dekan FSTI) dan delegasi telah melakukan lawatan kerja rasmi ke Fakultas Kesehatan Masyarakat (FKM), Universitas Indonesia (UI).