UMPSA rai kejayaan atlet MASUM dan AUG 2024 - Mohd Farid, Md Ali; Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 19 Jun 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan kejayaan atlet dan pegawai yang terpilih mewakili kontinjen Malaysia ke Sukan Universiti ASEAN (AUG) di samping atlet-atlet yang cemerlang meraih pingat dalam Karvival Sukan MASUM 2024 baru-baru ini.