UMPSA edar 4,500 pek sarapan pagi percuma sepanjang minggu peperiksaan - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 27 Jun 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengedarkan sebanyak 4,500 pek sarapan pagi percuma kepada para pelajarnya sepanjang Minggu Peperiksaan Akhir Semester 2 Sesi Akademik 2023/2024 yang bermula pada 24 Jun hingga 10 Julai 2024.