Kerjasama UMPSA dan Liuzhou Railway Vocational Technical College (LRVTC) perkasa TVET Termaju - Azrizulazmi, Bustan; Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
GUANGXI, CHINA, 24 Jun 2024- Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terkehadapan dalam pelaksanaan program mobiliti pelajar yang mempunyai implikasi yang besar dalam meningkatkan Global Competency pelajar di samping memperkayakan pembelajaran pelajar dengan pengalaman luar negara.