35 pelajar IPGM Kampus Sultan Mizan sertai program Pengaturcaraan Raspberry Pi 2024 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 2 Jun 2024 – Seramai 35 pelajar dari Institut Pendidikan Guru (IPGM) Kampus Sultan Mizan, Besut Terengganu telah menyertai program Pengaturcaraan Raspberry Pi 2024 dalam meningkatkan kemahiran pengaturcaraan bertempat di Makmal STEM, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Pekan baru-baru ini.