Apa Selepas Haji - Noor Azlinda, Zainal Abidin (UMPSA, 2024)
Musim haji kini melabuhkan tirainya. Rata-rata yang telah menyempurnakan ibadah haji pada tahun ini amat bersyukur kerana direzekikan Allah SWT peluang untuk melunaskan tanggungjawab mengerjakan haji. Cabaran mengerjakan haji ketika di tanah suci sudah diharungi dengan penuh keimanan.