Program Komuniti ALAM UMPSA Fasa 2 berjaya tanam 300 pokok di Rimba Lestari - Nurul Farhanah, Mohamad Idres (UMPSA, 2024)
PEKAN, 21 Jun 2024 – Dalam meningkatkan kesedaran mengenai kepentingan hutan untuk kesejahteraan dan kualiti hidup selain usaha untuk menambah baik ekosistem dan biodiversiti, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Program Komuniti ALAM UMPSA Fasa 2 bagi memupuk semangat cintakan alam semula jadi.