Pelajar perlu jadikan bidang TVET pilihan utama - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
BIDANG Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) adalah bidang yang sangat luas skop dan perspektifnya, meliputi pelbagai industri dan sektor yang berkaitan.