UMPSA pertingkat kemahiran TVET - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjalin kerjasama dengan Beifang Automotive Education Group (BAEG) dan Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran (PKPB) dalam Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) bagi menjalani latihan up-skill dalam menghasilkan tenaga kerja profesional mahir tersedia industri terhadap pembangunan kerjaya dan kebolehpasaran graduan (GE) tempatan.