Penyasaran subsidi perlu disertai mekanisme ringankan impak rakyat - Mohamad Reeduan, Mustapha (Berita Harian, 2024)
Pelaksanaan penyasaran subsidi diesel membabitkan penetapan harga runcit bahan api terbabit mengikut harga pasaran dibuat serentak dengan bantuan bersasar untuk sektor logistik dan pengagihan bantuan tunai BUDI MADANI bermula tengah malam kelmarin.