Jadikan TVET pilihan utama - Siti Nur Azwin, Ibrahim (UMPSA, 2024)
Malaysia perlu bergerak ke arah menjadika bidang Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) sebagai pilihan utama lepasan sekolah menengah, kata Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi