Perisian ramal keperluan tenaga elektrik untuk kereta - Ghazali, Alias (Kosmo, 2024)
KEWUJUDAN kereta hibrid dan elektrik telah mengubah landskap automotif negara yang kini menuju ke arah meminimumkan pelepasan sisa karbon serta melestarikan alam sekitar. Dengan kepelbagaian jenama dan peningkatan pengguna, wujud pula kebimbangan sekiranya semakin ramai yang menggunakan kereta elektrik