TVET bantu lahirkan tenaga kerja bernilai tinggi - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2024)
KUANTAN - Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) perlu diberi tumpuan khusus dalam usaha melahirkan tenaga kerja berpengetahuan, berketrampilan, inovatif dan bernilai tinggi.