UMPSA Advanced laksana sistem pengambilan MUST - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melalui anak syarikatnya. UMPSA Advanced menawarkan laluan khas kepada lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) untuk melanjutkan pengajian di universiti itu secara terus melalui sistem pengambilan Masuk UMPSA Secara Terus (MUST).