UMPSA universiti kejuruteraan, teknologi diiktiraf antarabangsa - UMP, PNC (UMPSA, 2024)
Pekan: Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berteraskan kejuruteraan dan teknologi kini mencapai usia 22 tahun dan terus diiktiraf di persada antarabangsa.