Program SciTech4U (STEM CAMP MOSTI 2024) dan Faculty@School, FTKPM tarik minat pelajar teroka bidang Teknologi - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA KRAI, 10 Jun 2024 - Program SciTech4U (STEM CAMP MOSTI 2024), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berlangsung selama dua hari pada 8 dan 9 Jun 2024 bertempat di Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) Kuala Krai, Kelantan.