Syarahan Umum Prof. Ts. Dr. Zularisam kongsi kepakaran rawatan air menggunakan teknologi mampan membran - Nor Azlin, Mohd Azman (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 7 Jun 2024 - Sumber air yang bersih merupakan keperluan paling asas bagi manusia dalam menjalani kehidupan seharian.