UMPSA perkasa TVET termaju dan mobiliti antarabangsa - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 20 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang merupakan sebuah universiti dalam Rangkaian Universiti-universiti Teknikal Malaysia (MTUN) telah melaksanakan pelbagai inisiatif dalam memperkasa Agenda Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET).