UMPSA laksana ibadah korban dan akikah sempena Aidiladha - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 19 Jun 2024 – Dalam usaha mengimarahkan suasana sempena Hari Raya Aidiladha dan menjelang berakhirnya hari Tasyrik, Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berjaya melaksanakan ibadah korban dan akikah.