Hari Raya Aidiladha Pelajar Antarabangsa UMPSA Ada Cerita Tersendiri - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
Hari Raya Haji atau Hari Raya Aidiladha adalah salah satu perayaan terbesar yang dirayakan oleh umat Islam di seluruh dunia selain Hari Raya Aidilfitri. Hari Raya Haji disambut pada hari ke-10, 11, 12 dan 13 bulan Zulhijah setiap tahun. Perayaan ini disambut pada 17 Jun 2024 di Malaysia.