UMPSA jalin kerjasama industri dan berkongsi kepakaran dengan PROTON - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
TANJUNG MALIM ,14 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd. (PROTON), hari ini menjalinkan kerjasama menerusi satu memorandum persefahaman (MoU) membabitkan hubungan industri dan berkongsi kepakaran.